OWN by Cees Pronk

Bij CEES PRONK vindt u alles wat het baden zo bijzonder maakt. In de Own Inspiration Studio zorgen de specialisten van Cees Pronk ervoor dat uw dromen omgezet worden naar werkelijkheid.

Uw wensen kunnen worden gecombineerd met verschillende creatieve suggesties, denk hierbij aan het gebruik van exclusieve kranen, natuursteen, tegels, meubel maatwerk, maatwerk glas en leer.
In de Design Studio zorgen de Designers voor een maatwerk ontwerp, toelichting en bespreken van materiaal keuze door middel van een moodboard en overleg over het te besteden budget.

Na de ontwerpfase is het mogelijk dat Cees Pronk voor de algehele begeleiding zorgt, levering van (hardware) sanitaire producten en de aannemer van de juiste informatie en maatvoeringen voorziet. Zodat u wordt ontzorgt en ook verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

Cees Pronk ontwerpt en levert niet alleen de meeste bijzondere badkamers, maar kan ook voor de hele inrichting zorgen rondom de badkamer, en daarbuiten. Natuurlijk ook de aankleding en styling van deze. Ook voor de algehele begeleiding en (technische) tekeningen bent u hier op het juiste adres.

Cees Pronk zorgt steeds weer voor de meest exclusieve Designs, ideeën en hoogwaardige producten.

Meer projecten..